Leeuwenhoekstraat 62
2652XL Berkel en Rodenrijs

Aad Bredius : 06-10533009

Bertus Bredius: 06-81615515

home
Veiligheid staat voorop!
Bredius verzorgt diverse werkzaamheden aan uw dak.

Loodwerk
Aanbrengen en vervangen we het lood in kozijnen, schoorstenen en gevels. Lood maakt naadverbindingen waterdicht, is buigzaam en makkelijk vormbaar. Het laat de naden ook netjes aansluiten op andere bouwconstructie.

Zinkwerk
Vervangen van de zinken goot na lekkage. Maar ook preventief als lekkage dreigt omdat uw dak verouderd is. Tevens plaatsen of vervangen we zinken hemelwaterafvoer, zijwangen van dakkapellen, zink op platte daken en erkers.

Dakbedekking
Aanbrengen van APP-bitumen dakbedekking op onder andere een uitbouw woning, dakkapel, garage en tuinhuisjes.

Aanbrengen boeidelen
We vervangen uw boeidelen als deze is beschadigd of aan het rotten is.

Dakpannen
Hierbij onderscheiden we het herplaatsen van oude dakpannen na renovatie van het dak, en het plaatsen van nieuwe dakpannen. We begeleiden u eventueel bij inkoop te vervangen dakpannen of bij de aankoop van nieuwe.

Waarborg kwaliteit
Kiest u voor Bredius-montage, dan kiest u voor ‘kwaliteit & vakmanschap’. Dat zijn geen loze woorden, zo zal u ontmoeten. Wij werken netjes en precies. Liever nog een paar uur terugkomen, dan slecht werk afleveren. En we ruimen de rommel op. Bouwafval voeren we af.

Advies
Desgewenst gaat Bredius-montage met u mee als adviseur bij de aankoop van bijvoorbeeld dakpannen. Dat zorgt voor een ‘passende’ koop en betere en vaak ook goedkopere deal.

Neem contact op
Heeft u interesse, aarzel niet en neem contact op met ons. Bel of mail ons.
Ga naar onze contactgegevens
Bredius-montage maakt op verzoek een vrijblijvende offerte