Leeuwenhoekstraat 62
2652XL Berkel en Rodenrijs

Aad Bredius : 06-10533009

Bertus Bredius: 06-81615515

home
Extra genieten, nu en later!
Voor het verbouwen, verwijderen en renoveren van uw badkamer of toilet bent u Breduis-montage aan het juiste adres. Een nieuw sanitair laat u extra genieten en natuurlijk geeft het uw woning een grote meerwaarde. We helpen u graag bij alle werkzaamheden die nodig zijn de badkamer om te toveren tot een plaatje.

Uitzoeken sanitair
We helpen bij het uitzoeken van passend sanitair en tegels. Dat doen we door mee te gaan naar de leverancier, maar ook kunnen wij u middels brochures op weg helpen. Dat zorgt voor een ‘passende’ koop en betere en vaak ook goedkopere deal.

Bij de aanleg of verbouwing badkamer komen ook werkzaamheden aan water-gas-riool en elektra. Maar vaak wordt de aanleg en renovatie van uw badkamer gecombineerd met de aanleg van een CV-installatie.

Waarborg kwaliteit
Kiest u voor Bredius-montage, dan kiest u voor ‘kwaliteit & vakmanschap’. Dat zijn geen loze woorden, zo zal u ontmoeten. Wij werken netjes en precies. Liever nog een paar uur terugkomen, dan slecht werk afleveren. En we ruimen de rommel op. Bouwafval voeren we af.

Neem contact op
Heeft u interesse, aarzel niet en neem contact op met ons. Bel of mail ons.
Ga naar onze contactgegevens

Bredius-montage maakt op verzoek een vrijblijvende offerte