Leeuwenhoekstraat 62
2652XL Berkel en Rodenrijs

Aad Bredius : 06-10533009

Bertus Bredius: 06-81615515

home
Kies voor kwaliteit en vakmanschap
Water
Bij deze werkzaamheden moet u denken aan het aanbrengen of vervangen van een waterleiding. Maar ook aan het omleggen van leidingen in uw keuken en badkamer bij vernieuwing of verbouwen (zie ook sanitair).
Ook brengen we een (vorstvrije) buitenkraan aan op de plek die het beste schikt.

Gas
Bij deze werkzaamheden moet u denken aan het aanbrengen of vervangen van een gasleiding. Maar ook aan het omleggen van gasleidingen in uw nieuwe of te verbouwen keuken en gashaard.

Riool
Bij deze werkzaamheden brengen of vervangen we de riolering. Dat doen we voor de riolering in uw badkamer, keuken of het gehele netwerk in uw huis.
Hieronder valt ook het aanbrengen van hemelwaterafvoer. Hierbij gebruiken we pvc of zink als materiaal.
Verder kunt u onze hulp inroepen bij het ontstoppen. U kunt ons tijdens werktijden bellen.   

Centrale Verwarming
Als Remeha dealer verzorgt Bredius-montage de aanschaf en plaatsing van uw CV-ketel. Onder de installatie van uw CV valt het aanbrengen van de radiatoren, het leidingwerk, de thermostaat en dergelijke.
Tevens verzorgen we dan onderhoud en reparatie indien nodig.

Waarborg kwaliteit
Kiest u voor Bredius-montage, dan kiest u voor ‘kwaliteit & vakmanschap’. Dat zijn geen loze woorden, zo zal u ontmoeten. Wij werken netjes en precies. Liever nog een paar uur terugkomen, dan slecht werk afleveren. En we ruimen de rommel op. Bouwafval voeren we af.

Advies
Desgewenst gaat Bredius-montage met u mee als adviseur bij de aankoop van bijvoorbeeld dakpannen. Dat zorgt voor een ‘passende’ koop en betere en vaak ook goedkopere deal.

Neem contact op
Heeft u interesse, aarzel niet en neem contact op met ons. Bel of mail ons.
Ga naar onze contactgegevens
Bredius-montage maakt op verzoek een vrijblijvende offerte


Bredius is een VCA* gecertificeerd bedrijf. Dit houdt in dat we volgens de in de bouw vastgestelde veiligheidsnormen werken.